Pyöräilyä Torreviejassa

Olimme kesäkuussa 2016 ystäviemme kanssa Torreviejassa ja pyöräilevä ystäväni halusi vuokrata pyörät. Pienen etsinnän jälkeen löysimme Alicante Bike Hire -nimisen firman (www.alicantebikehire.com, puh. +34 693 712495), jolta löytyi hyvä valikoima erilaisia Cannondalen maasto- ja maantiepyöriä. Yritystä pitää norjalainen pariskunta, joka toi tilaamamme pyörät täsmällisesti asuntomme portille ja haki sieltä 5 päivää myöhemmin. Pyörät sai tilata haluamallaan rungon korkeudella (!) ja vuokraajat vaihtoivat molempiin ottamiimme pyöriin pyöräilijän omiin kenkiin sopivat lukkopolkimet. Kypärätkin sai vuokrata. Pariskunta laskutti luottokortilla toimittaessaan pyörät. Erittäin hyvää palvelua siis.

Lomamme aikana lämpötila oli 35+ astetta ja matkamme lyhyehköjä. Kiersimme Torreviejan suola-altaita, n. 30-35km päivässä. Maasto on tasaista ja jos ilma ei ole liian kuuma, pyöräily on mukava tapa kohottaa kuntoa ja samalla katsella maisemia. Pienenä ongelmana on se, että vaikka pyöräteitä on, ne eivät ole aivan loogisia: pyörätie saattaa vaihtaa maantien puolta vähän väliä ja vaatii turhia tien ylityksiä. Jos ottaa maastopyörän maantiepyörän sijasta, voi ajella rantabulevardia tai rantaa seuraavia hiekkapolkuja. 

Rohkeasti liikkeelle ja tutustumaan Torreviejan ympäristöön! Kuvassa bloggaaja lenkille lähdössä. Paita oli osittain märkänä kuumuudesta ennen kuin matka oli alkanutkaan.


Uudet sivut

Päivitimme juuri Aldean Loman sivut, pitkästä aikaa. Edelliset olivatkin jo muutaman vuoden takaa ja asunnosta, alueesta jolla se sijaitsee sekä Torreviejan kaupungista oli paljon uusia kuvia. 

Perheemme on omistanut asunnon jo yli 20 vuotta. Poikamme Oskar oli 5 kuukauden ikäinen ensimmäisellä matkalla Aldeaan ja hän on jo 23-vuotias nuori mies. Kuitenkin, koska asunto ja alue on klassisesti ja persoonallisesti aikanaan piirretty ja niistä on pidetty erittäin hyvää huolta, tuntuu siltä kuin noita vuosia ei olisikaan. Joka kerta tullessamme sinne lomalle, tuntuu konkreettisesti siltä kuin kotiin tulisi - kaikki on hyvällä tavalla ennallaan.

Kuvassa lapsemme Anniina ja Oskar joskus vuoden 2007 tienoilla Aldean altaassa.

A ja O uimassa

- Henri


© Aldean Loma Oy 2016