Alue 5

Kaunis ja palkittu Aldea del Marin alue

Asunto sijaitsee palkitun mallorcalaisen arkkitehdin, Petro Otzoupin suunnittelemalla Aldea del Marin alueella. Alueen keskipisteenä on suuri uima-allas.

Talojen väliin jää tunnelmallisia sisäpihoja takorautaportteineen ja kauniine istutuksineen. Jokainen talo ja asunto ovat yksilöllisiä. Talot on rakennettu näyttämään hyvin perinteisiltä - seinät ovat valkoisia ja katoissa kulkevat parrut, ovet ovat koristeellisia. Kaikki on kuitenkin modernia tekniikkaa.


Asunto altaan reunalla

Asunto sijaitsee kuvaan merkityllä kohdalla altaan viereisessä rakennuksessa. Asunto on kolmio (68m2) ja siinä on suuri, 18m2 terassi, jossa voi koko seurue vaikkapa istua illallisella. Asunnon terassi on suoraan allasalueelle päin. 

Allasalue on aidattu ja maksullinen. 6 eur/pvä/hlö maksua vastaan saa loistoluokan siisteyden ja mm. lapsia vahtii hengenpelastaja. Allasalue on auki päivittäin klo 11-20 yleensä toukokuun alusta ainakin syyskuun loppuun.  

200 metrin päässä on Playa los Locos -ranta. 4km päässä pohjoiseen alkaa La Matan ranta, joka on yli 10km pitkänä yksi Euroopan pisimpiä.

Allas asunnolle 1

Ravintoloita ja aktiviteetteja

Aldea del Marin alueella on korkeatasoinen allasravintola, joka tarjoaa ruokaa hampurilaisista miekkakalaan. Alueella ja sen läheisyydessä muutaman korttelin sisällä on useita muita ravintoloita pizzerioista tunnelmallisiin pihviravintoloihin.

Mikäli haluat lomallasi valmistaa itse ateriat, parin korttelin sisällä on pieni ruokakauppa ja hieman kauempana on useita suuria marketteja.

Allasravintola 1

© Aldean Loma Oy 2016